Më 14 dhe 17 maj, për shkak të disa punimeve në nënstacionet elektrike në Radhimë dhe Orikum do të ketë stakim të energjisë elektrike. Operatori i Sistemit të Transmetimit njifton se nga ora 08:00-16:00 nuk do të kenë energji zonat në Rradhime, Tragjas, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufer, Orikum, Shen Thanase.

Në orën 17 mpër shkak të punimeve në rrjet do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Orikum si dhe disa zona: në Rrethin Vlorë: Baza Ushtarake Pashaliman.