Nesër dhe pasnesër disa zona në Tiranë do të jenë pa energji elektrike si pasojë e investimeve që po bëhen në disa kabina, njofton OSHEE-ja.

Stakimi në datë 18-19 maj- Për shkak të investimit në kabina, në datën 18 maj do të stakohet energjia elektrike gjatë intervalit kohor 09:00-15:00, në këto zona në Tiranë: 18 maj, ora 09:00-15:00- zona nga Ura e Limuthit-Vorë (Autostrada Tiranë-Durrës), rruga “Mine Peza”, rruga “Memo Meto”, rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Sitki Cico”, rruga “Arkitekt Kasemi”, zona tek Brryli, rruga “Gaqo Tashko”

18 maj, 09:00-16:00 rruga “Besim Fagu” pranë rrugës “5Maji”, rruga “Riza Cuko”, rruga “Lord Bajron” 19 maj, ora 09:00-15:00 zona nga Ura e Limuthit-Vorë (Autostrada Tiranë-Durrës)