Përfshihet nga flakët një masiv pyjor në fshatin Dush të Pukës.

Si pasojë e erës, zjarri po përhapet me shpejtësi duke iu afruar edhe zonës së Qerretit. Forcat zjarrfikëse po punojnë për vënien nën kontroll të zjarrit.

Të pranishëm në vendin ku ka rënë zjarri janë të pranishëm shërbimi zjarrfikës si dhe pjesëtare të shërbimit pyjor të cilët po luftojnë me flakët për neutralizimin e zjarrit.