Nga Edmond Arizaj/

1-Pjesmarrja eshte e trishtueshme;  2-Ka thirrje politike; 3- Ka fytyra te shumta mbi 30 vjec qe nuk jane pedagoge;

4- Nuk ka meme, dhe nese ka jane pa shije;  5-Nuk ka entuziazem

6- Nuk ka cifte studentesh qe shkojne dore per dore ne proteste; 7-Ka individe referimi  8-Fryma eshte si e oksigjenuar; 9-Per protestat e tanishme jepen data, behen thirrje, shperndahen ftesa, kryhen akte dhune

10- Nga 8 u bene 9 kerkesa…

Perfundimi: Shpirti i revoltes kunder pandershmerise e padrejtesise nuk ka humbur tek studentet, por ama duket se ka humbur enderra se mund te ndryshojne boten…