Motorri më i madh dhe më i shpejtë i kërkimit, shpesh surprizon.

Teknologjia prapa këtij motori mundëson që brenda pak sekondave të shfaqen miliona të dhëna me një kërkim të thjeshtë.

Ajo çfarë po i habit kohët e fundit njerëzit e internetit, është misteri prapa një numri – saktësisht 241543903.

241543903 (ose kokat në frigorifer) është një fjalë kyçe me numra, e lidhur me fotografi qesharake që shfaq njerëzit me kokat e tyre në frigorifer.

Ka mbetur ende mister pse kërkimi i këtij numri nxjerr pikërisht imazhet me këtë temë: njerëz me koëkn e future në frigorifer.j.j