Para disa ditësh modelja e njohur, Almeda Abazi ndau me ndjekësit e saj pakënaqësitë që kishte ndaj produksionit të DWTSA.

Ajo rrëfeu që çdo shpenzim gjatë kohës së qëndrimit të saj në Shqipëri i kishte paguar vetë. Mirëpo nuk ka vonuar dhe reagimi i produksioni ku me anë të disa fotove ata kanë bërë publike faturat ku tregohet që çdo shërbim duke filluar nga uji e deri tek udhëtimet bussines-klass të Almedës nga Turqia në Shqipëri ishin të paguara nga produksioni.