Nga Alfred Peza

Ilir Meta e tregoi edhe me gjakftohtesi, se e meriton qe te mos jete me Kryeu i Shtetit Shqiptar.

E pranoi edhe vete se nuk eshte perfaqesuesi i unitetit te popullit shqiptar.

Sepse e tha me ze e me figure, se eshte thjeshte nje ish Kryetar i nje partie te krijuar per Integrimin, qe i jep ZERO shanse popullit te vet, per te mare celjen e negociatave per integrimin.

Presidenti “i semure” e “i pergjegjshem”, qe shkel Kushtetuten duke mos i dhene date popullit “te papergjegjshem” per te ushtruar te drejten per te zgjedhur e per tu zgjedhur.

Ilir Meta ka gjetur menyren me origjinale per te arritur konsensusin:
Duke ngrene dreke me Ish Kryeministrin e opozites.

Duke qene bashkeshorti i Kryetares se Partise se opozites. Duke folur me kryetarin e partise tjeter me te madhe te opozites.

Dhe duke e pare shefin e qeverise… ne televizor.

E tha se kishte vetem nje menyre qe te zgjidhej situata:

Te iki Edi Rama.

A ju thote gje pas kesaj shprehja: Ose iken Edi Rama, ose shkrihet opozita?
Do shkarkohet.