Luli-kreshniku,

nxori sekretin,

lufton të kthejë,

stabilitetin!

Mos u nxito,

fol me avash,

po kush e prishi,

more Lulash?!

Po kush e theu,

na thuaj ti,

ligjin dhe rendin,

në Shqipëri!

Na thuaj Luli,

o karnavale,

këtu çdo gjë,

është anormale!?

Kot të flet Rama,

me zë të butë,

ai s’del dot,

mbi Kushtetutë?!

Humor i madh,

stabilizimi,

të vijë nga zjarri,

dhe shkatërrimi!

Shih “Molotovin”,

mbi mish të gjallë,

thua-s’është gjë,

zoti gërdallë!?

Ata policë,

që rendin mbrojnë,

s’paskan të drejtë,

të reagojnë!

Uji dhe gazi,

o-karnaval,

është reagimi,

më minimal!

Ke qënë ministër,

kur qe Salia,

di ç’arsenal,

ka policia!

Ka një gaz tjetër,

nëse mban mënd,

prej tij të kap,

purtha në vend!

Mendoni pak,

Salën dhe Lulin,

dhe disa mijëra,

brekët kur ulin!

Gjithë LSI-ja,

P.Demokratike,

do bëjnë sheshin,

banjo publike!

Këto xhirime,

kollaj s’i gjejmë,

xhiron e Botës,

me to do bëjmë!

Shumë erë s’do ketë,

se s’është vapë,

po sheshi kurrë,

s’do mbushet prapë!

Tani sekretin,

të gjithë e dinë,

me bebelino,

duhet të vinë!

Lëngjet e trupit,

kanë për t’u sosur,

s’është më për luftë,

një i purthosur!

Ne opozitën,

e kemi mike,

duhet t’ja themi,

çdo lëndë kimike!

Duhet t’ja themi,

që ç’ke me të,

lëndët kimike,

s’janë LHL!

Tash u mësua,

s’çan kokë mileti,

ndaj do rikthehet,

stabiliteti!