Skena teresisht te padenja dhe deputete te pl.agosur pas pë.rleshjes masive qe shp.ëtheu në Parlamentin e Kines, diten e sotme.

Mediat e huaja raportojne se gjithcka degjeneroi ne sherr, pas ndryshimeve ne ligj, qe u jepte te drejten te dyshuarve te dergoheshin ne Kine per gjykim.

Pamjet e she.rrit bene xhiron e rrjeteve, e ne to duken si rr.ihen deputetet, nderkohe qe njerin, demokratin Gary Fan e kane nxjerre jashte me barrele.

Zyrtaret jane te mendimit se duhet bere ligjor ndryshimi qe të mund të ekstradojnë një të dyshuar për vr.asje në Tajvan.