Ilir Meta ftoi kryeministrin Edi Rama për takim që në 5 të mëngjesit.

Rama nga ana tjetër ia ktheu se nuk kishte kohë të merrej me të, pasi ka fushatë.

Vetëm Lulzim Basha me Tit Vasilin i shkuan që në mëngjes.

Ndaj dhe takimi i munguar dhe realiteti politik, janë bërë shkak për humor në rrjet.