Plazhet dhe qytetet turistike të Jugut të Shqipërisë janë një atraksion mjaft i njohur dhe frekuentohen shumë nga turistë si vendas ashtu edhe të huaj. 

Por si ka qenë një ndër qytetet e jugut të vendit, Saranda në vitet ’70? 

Këtë do ta zbuloni përmes këtij dokumentari të periudhës së komunizmit që do të shikoni më poshtë. 

Pamjet filmike janë publikuar nga faqja “Shqipëria e harruar”.

Si ishin plazhet e jugut ne 1972! Dokumentar i periudhes se komunizmit

Plazhet dhe qytetet turistike te Jugut te Shqiperise ne nje dokumentar te periudhes se komunizmit (vitet '70)

Gepostet von Shqiperia e harruar am Donnerstag, 2. August 2018