Lulzim Basha, ndryshe nga sa jemi mësuar zakonisht, është shfaqur shumë i zymtë në një dalje për mediat mbrëmjen e sotme, pasi mblodhi Kryesinë e Partinë Demokratike.

“Do të vazhdojmë protestat për largimin e Maduros.

Është marrë një vendim për ngritjen e shtabeve në nivel qendrorë dhe lokal, të cilët në bashkëpunim me opozitën e bashkuar do të bëjnë të mundur organizimin e protestave në të gjithë vendin”, tha Basha.