Shënojeni në kalendar datën e sotme, pasi shumë fenomene astrologjike do t’ju shkundin ditën. Sikur të mos mjaftonte Mërkuri në prapavijë, një Hënë e re e plotë në Luan dhe një Eklips i përkohshëm diellor do të ndikojnë në gjendjen tuaj.

Hëna e re në Luan sinjalizon kohën për të menduar për jetën, për të medituar dhe për të marrë disa vendime, ndërkohë që nga ana tjetër, eklipset janë përgjegjëse për ndryshimet. Rezultati: Rrugë të reja për planet e muajve të ardhshëm.

Cilat shenja do të preken?

Përgjithësisht të gjitha shenjat do të ndikohen, por Luanët do të jenë më të avancuar; do të vënë re energjinë krijuese dhe dëshirën për të shprehur veten.

Pastaj vijon Ujori, Akrepi dhe Demi që do të nisin të tërhiqen nga aventurat dhe planet e çmendura.