Pas Lulzim Bashës, dhe Sali Berisha ka udhëtuar drejt Gjermanisë, për të lobuar kundër hapjes së negociatave për Shqipërinë.

Ai ka vizituar Bundestagun, për të takuar ndonjë deputetet gjerman.

Por për momentin, i vetmi që ka takuar, është Fatmir Mediu.

Me këtë rast, kanë bërë edhe një foto bashkë.j.j