Për të filluar një 2019-të në harmoni me Yjet, parashikimet astrologjike na mësojnë të shfrytëzojmë më së shumti energjitë e planeteve.

Çdo shenjë zodiakale do të ketë një rrugë për t’u përballur dhe, duke njohur paraprakisht ngjarjet që Yjet na predispozojnë, mund të jenë shumë të dobishme për të shmangur ngjarjet më pak të këndshme dhe për të kapur mundësitë me fat që me siguri do të arrijnë. Horoskopi i astrologut të njohur Jorgo Pulla na udhëzon drejt një viti magjik dhe të lumtur!

Peshqit 2019

NEPTUNI TEK PESHQIT

Ju keni ardhur në një periudhë të jetës suaj që jeni thirrur për të zbuluar veten tuaj të vërtetë, sepse ka më shumë mundësi që ju të mos dalloni se kush jeni dhe çfarë mundësisht keni. Neptuni në shtëpinë tuaj të parë zbulon dimensionet reale të personalitetit tuaj, nëpërmjet ndjeshmërisë, intuitës, emocionit intensiv që keni. Marrëdhëniet me njerëzit tuaj të dashur janë veçanërisht të prekur, veçanërisht në aspektin e jetës suaj personale dhe profesionale, pasi tentoni të idealizoni njerëzit dhe situatat dhe të nxiteni kryesisht nga emocionet dhe jo logjika, që ka më shumë mundësi të çojë për gabime që do t’ju kushtojnë.

Katalitike do jetë për ju në këtë kohë që të angazhoheni në kërkimin shpirtëror, meditimin dhe artin, sepse do të jenë rrugëdalje të rëndësishme për fantazinë që ju mban, duke dhënë mundësinë për të punuar me sy hapur dhe pastër në jetën reale. Ajo që ju duhet të kuptoni është se ka ardhur koha përmes një procesi të fuqishëm shpirtëror që vetëm mund t’ju ofrojë, përndryshe halucinacionet dhe iluzionet do të çojnë në zhgënjime të forta që nuk do të jenë lehtë për t’u kapërcyer.

SATURNI TEK BRICJAPI
Me Saturnin duke zgjeruar shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, është koha për të sqaruar marrëdhëniet në mjedisin tuaj miqësor, pasi ka shumë mundësi të largojë njerëzit që kanë qenë kaq të rëndësishëm në jetën tuaj, duke gjetur se ata nuk ju japin asgjë dhe nuk mund t’i përgjigjen për atë që keni nga marrëdhëniet tuaja miqësore. Qëllimet, aspiratat dhe ëndrrat mund të arrihen vetëm nëse bëni me të vërtetë shumë përpjekje dhe punoni shumë, përndryshe ata do të bien para jush për të mësuar se përpjekjet duhet të bëhen do të arrihen vetëm nën kushte të caktuara dhe një qëndrim të përgjegjshëm. Pjesëmarrja juaj në aktivitete kolektive mund të jetë një katalizator në evoluimin e kursit të tyre, ndërkohë tregoni se mund të bashkoheni dhe të punoni në grup, por nuk do të hezitoni të jeni absolut dhe të rreptë kur keni nevojë për ta mbrojtur atë. Një mundësi e shkëlqyeshme jepet për të vendosur qëllime dhe ëndrra të reja, por duhet të vendosni themele të forta dhe të tregoni qasjen e përgjegjshme, të punës dhe metodike. Atëherë do të shihni arritjen e tyre dhe do të jetë një moment i madh gëzimi dhe kënaqësie për ju.

NDIKIMI I JUPITERIT
Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, keni mundësinë për të dhënë një kontribut më të madh në karrierën tuaj dhe imazhin publik. Është fakt se mundësitë që do të vijnë do të jenë unike dhe mirë do bëni për t’i rrëmbyer, sepse kanë më shumë mundësi të mos përsëriten. Optimizmi dhe mjeshtëria janë të kombinuara në një mënyrë unike, por një gjë për t’u mbajtur mend është që të mos mbivlerësohet duke synuar pozicionet profesionale që do të jenë të vështira për t’u arritur, sepse keni më shumë mundësi të bien nga lart dhe të keni një mënyrë jonormale për ju.

Njerëzit që vijnë përmes mjedisit të biznesit mund t’ju ndihmojnë të rritni karrierën tuaj dhe të luani një rol të rëndësishëm në jetën tuaj personale. Prej 3 Dhjetorit, Jupiteri kalon tek Bricjapi dhe e ktheni vëmendjen tek qëllimet dhe aspiratat që keni dhe doni të keni sukses. Përpjekjet që dëshironi të paguani drejtohen nga favorit universal, i cili mund të “përkthehet” nga prania e njerëzve miqësorë pranë jush ose njohjeve të reja të rëndësishme që do të përcaktojnë çdo zhvillim. Rrethi juaj miqësor po zgjerohet, shoqëria juaj rritet dhe janë shumë ata që do t’ju afrohen juve për t’u bërë pjesë e jetës suaj. Gjithashtu është shumë e rëndësishme të merrni pjesë në veprime të përbashkëta dhe përpjekje kolektive që do të hapin rrugë të reja të rëndësishme.

EKLIPSET 2019

Eklipset në aksin e Gaforres – Bricjapit këtë herë (eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar, Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik, eklipsi i Hënës në aksin e Gaforres – Bricjapit më 16 korrik, eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) ju merrni vendime të rëndësishme për jetën tuaj të dashurisë, marrëdhëniet tuaja miqësore, qëllimet dhe ëndrrat që ju interesojnë. Kushtet do të jenë të ngutshme, por kjo do të çojë në ndryshime të rëndësishme, nisje të reja ose mbyllje të rretheve që do të jenë kritike për karrierën tuaj personale. Eklipsi Hënor më 21 Janar në aksin Ujori-Luani mbyll çështjet e punës dhe punët e përditshme që ju shqetësojnë ose situatat e kaluara që mund t’ju dëmtojnë. Përparime dhe ngjarje të papritura mund të ju befasojnë, mbajeni durimin tuaj dhe nëse mundeni, bëni vetën tuaj të parë që ta rrëzoni atë në mënyrë që të filloni zhvillimet në mënyrën tuaj.

KARMA
Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e tetë do të sjellë ndryshime në financat tuaja nëse ato varen nga palët e treta. Pra, nëse jeni financiarisht i varur nga bashkëshorti ose një bashkëpunëtori juaj, ju duhet të jeni të përgatitur për mirë apo edhe për të keqen. Nuk është ende e çuditshme të pranohet ndonjë trashëgimi. Shmangni, megjithatë, marrjen e një kredie në këtë kohë, sepse ajo do të ishte e padobishme, ose të përpiqeni të ndani pronën. Është shumë e mundshme që gjatë këtij efekti të Uranit, një njohje e re do të shquhet në fushën e aktivitetit seksual me origjinalitetin dhe pasionin që e karakterizon, por është i destinuar të mos ketë kohëzgjatje. Së fundi mund të merreni me psikologjinë, parapsikologjinë, ose merrni pjesë në disa grupe me perceptime dhe aktivitete revolucionare ose konspirative.