Tanimë është kthyer në një prej repereve më të pëlqyera shqiptare, por para se të fillonte muzikën, Loredana paska qënë modele. Ajo ka qënë vajza me rolin kryesor në klipin “Ke pi sonte shumë” të Ylli Limanit të publikuar në vitin 2017. Loredana luan në klip rolin e një vajze gangstere e cila bashkë me shoqet e saj grabisin pije në një market dhe më pas vjedhin një makinë.

Ndërsa nga pamja e jashtme ajo duket po e njëjta me flokët bjondë dhe tiparet e veçanta. Ndërkohë jeta e Loredanës ka ndryshuar totalisht nga ajo kohë, pasi veçse ka famën e saj, tani është bërë nënë dhe bashkëshorte.