Djali i Meghan Markle dhe Princ Harry është pagëzuar ditën e sotme në një ceremoni private në faltoren ‘St George’ në kështjellën Windsor. Në këtë ceremoni ka munguar Mbretëresha Elizabeth. Sipas mediave ndërkombëtare shkak për këtë janë bërë angazhimet e rëndësishme mbretërore.

Ditën e sotme Archie, djali i Meghan Markle dhe Prives Harryt mbushi 2 muajsh.