Ministri i Jashtëm i Kosovës, Bexhet Pacolli, ka treguar për mënyrën se si kalon në takimet, jashtë kamerave, me homologun e tij serb, Ivica Daçiç.
Gjatë një interviste në Frontal, në televizionin T7, Pacolli, njëherësh zëvendëskryeministër i Kosovës, ka thënë se në takimet e përbashkëta të gjithë qeshin me Daçiqin.

Ai ka thënë se ministri serb është i tillë, dhe me sjelljet e tij i bën të qeshin të gjithë të pranishmit.j.j