Kushton deri në 34 mijë paund dhe me shumë shanse rrallë keni parë diçka të ngjashme në jetën tuaj. Piktorëve të artit 3D i duhen rreth 10 muaj për të përfunduar një vepër të tillë gati surrealiste. Zakonisht këto piktura frymëzohen prej natyrës apo kafshëve.

Një artist tha: Unë po kërkoj një hiperrealizëm ekstrem që i paraprin çdo realiteti, do të jetë më real se fotografitë dhe vëzhguesit me definicion të lartë”.