Të gjithë njerëzit krijojnë varësi, dikush nga alkooli, dikush nga duhani, lëndët na rkotike apo edhe ëmbëlsirat. Por ka edhe persona që kanë varësi nga marrëdhëniet se ksuale. Shenja e horoskopit të tyre tregon shumë për ta. Më poshtë ju njohimme disa nga shenjat që nuk rrinë dot për një kohë të gjatë pa marrdhënie.

1-Dashi Se ksi është padyshim një prioritet për këtë shenjë. Për ta dashuria do të thotë një jetë e lumtur në shtrat. Nëse ju mund të keni t urp, Dashi ta kërkon drejtëpërdrejtë pozicionin e ri që dëshiron të provojë atë natë.

2-Peshqit Për Peshqit, s eksi duhet një herë në ditë, ose më shumë se sa kaq. Ata nuk e planifikojnë s eksin, por thjeshtë bëjnë dashuri në mënyrën më të mirë të mundshme. Atyre po ashtu u pëlqen të fantazojnë për partnerë të ndryshëm, prandaj është e vështire që të gjejnë një partner të vetëm për një lidhje afatgjatë.

3-Peshorja Motoja e se ksit për Peshoren është- të zgjasë dhe të dhurojë kënaqësi. Pasi bëjnë partneren të arrijë kënaqësinë, ata lejojnë aftësitë e tyre s eksuale të shp ërthejnë.

4-Demi Demi në kontrast me shenjat e tjera është i fiksuar pas s eksit, por edhe shumë i organizuar. Për ta bërja e se ksit është si të ngrënit mëngjes. Por nëse u jepet mundësi jashtë rradhe ata mund ta rregullojnë axhendën. 5-Vi rgjëresha Virgjëreshat ek sitohen thjeshtë duke parë një partnere tërheqëse. Vetëm një d ashnore e zj arrtë mund të shuaj urinë e tyre s eksuale.