http://www.metmuseum.org/art/collection/search/459207

ELDA SHABANI

Arkitektura e saj … zotëron diçka kaq unike, kaq të guximshme, dhe në të njëjtën kohë kaq delikate, sa është vlerësuar nje nder strukturat më të bukura te ndertuara ndonjeheren. »( Encyclopaedia Londinensis 1810)
Një zjarr i madh përfshiu këtë të hënë të fundit Katedralen Notre Dame në Paris. Një Histori në flakë, Katedralja 674-vjeçare luftoi që të ruante madhështinë e saj.

Notre Dame është katedrale mesjetare. Ajo konsiderohet shembulli më i mirë i arkitekturës gotike franceze por edhe në botë.
Të lehtësuar sigurisht për lajmin se aq shume nga Bukuria e saj është shpëtuar, duke përfshirë Një zjarr i madh përfshiu këtë të hënë të fundit Katedralen Notre Dame në Paris. Një Histori në flakë, Katedralja 674-vjeçare luftoi që të ruante madhështinë e saj. Notre Dame është katedrale mesjetare.

Ajo konsiderohet shembulli më i mirë i arkitekturës gotike franceze por edhe në botë.
Të lehtësuar sigurisht për lajmin se aq shume nga Bukuria e saj është shpëtuar, duke përfshirë

http://www.metmuseum.org/art/collection/search/459207