Në rubrikën e përjavshme “Njerëz të padukshëm” mbrëmjen e sotme është sjellë në ERTV historia e Etiolës nga Fieri.

E apasionuar pas pikturës që kur ishte në kopësht Etiola filloi praktikimin e pikturës në Itali dhe më pas u rikthye në vendlindje për të praktikuar pasionin e saj.

Etiola përfshin edhe vajzën e vogël ku së bashku pikturojnë me penelët e tyre mbi pjata të cilat serviren për t’u shitur. Për më shumë shihni videon e mëposhtëme. (Lexo.al)