Sipas ekspertëve, një gjë që duhet të dini është se  jeni në rrezik, nëse lidheni me një person i cili është artsit.
Por në qoftë se ju nuk jeni ende të lëkundur, lexoni më poshtë 5 arsyet pse nuk duhet të krijoni lidhje me një artist:
1. Ego
Ata  presin që gjatë takimit tuaj t’ju thonë se  në art gjërat shihen si më të mëdhaja. Në shumicën e kohës, do dëgjoni për punën e tyre dhe për faktin se vetëm ata mund të kuptojnë disa gjëra. Kjo gjë tregon se kanë shumë ego dhe duan ta tregojnë kudo.
2. Janë emocionalisht të paqëndrueshëm
Artistët në përgjithësi nuk kanë qëndrueshmëri emocionale. Ju do e stresoni veten tuaj nëse krijoni një lidhje me ta. Përveç faktit se janë të mërzitshëm, jua përcjellin edhe juve këtë gjë. Kështu që mirë mos u lidhni me ta.
3. Janë të çuditshëm
Nëse po mendon thellë për ndonjë punë, ose  ndonjë krijim që do shumë përqëndrim, do shikoni se do sillet çuditshëm. Ata futen në një imagjinatë e cila nuk mund të kuptohet lehtë, madje as nga vet ata. Dëshironi të qëndroni me një person të tillë?! Nëse keni durim, bëjeni!