Një javë pas lindjes së djalit Archie, Princ Harry ka pasur daljen e tij të pare publike ku dhe ka vizituar një spitalin e fëmijëve në Oksford. Harry nuk i shpëtoi dot pyetjeve lidhur me vogëlushin dhe i pyetur nga të pranishmit zbuloi se tashmë jeta e tij ka një kuptim dhe se nuk mund ta imagjinojë dot atë pa Archien.

Madje ashtu si të gjithë prindërit e rinj, Harry qau hallet me të pranishmit teksa rrëfeu se vogëlushi e ka lënë pa gjumë. Ida Scullar ishte nëna e dy fëmijëve e cila zbuloi për mediat bisedën që pati me Pincin.

“Ai më pyeti nëse vogëlushja ime e kishte kaluar periudhën ‘e stuhisë’ pasi bebet supozohet të qajnë shpesh në 10 javët e para. Ai tha se ishte mësuar me djalin dhe si Archie i ndryshoi jetën familjare. Që në fillim e ndjeu si pjesë të familjes dhe tani nuk mund ta imagjinojë jetën pa djalin”, rrëfeu ajo për Dailymail.