Është e vështirë ta kuptosh menjëherë nëse ai/ajo janë është i mirë në shtrat. Por ekspertët kanë dalë në përfundimin se nëse partneri ju jep këto shenja, ai është interesant dhe shumë i mirë në shtrat.

Ata nuk kanë frikë që t’ju shohin në sy

Ata preferojnë akullore me kafe

Sipas një studimi të bërë në vitin 2013 thuhet se ata që alternojnë kafen me akulloren, janë të dashur perfekt.

Janë të dashur perfekt ata që kanë në ambientin e tyre të gjumit shumë libra, ata që nuk i kanë do bënit mirë mos të shkonit me ta.

Ata që preferojnë të rrezikojnë në jetë

Ata që adhurojnë ushqimin

Thuhet se dashuria fillon nga stomaku. Ata që e dashurojnë ushqimin janë gjithashtu dashnorë shumë të mirë.

Ata që kërcejnë mirë

Ata që preferojnë kërcimin janë energjikë dhe në formë të shkëlqyer.

Ata që janë të sigurt

Ata që janë optimistë

Ata që janë zhgënjyer dhe që ndihen të lenë pas dore.j.j