Çiljeta Xhilaga është e lumtur! Këngëtarja e njohur shqiptare ka dhënë një intervistë për “Mirage”, ku ka folur për jetën e saj private, dashurinë dhe planet për fëmijë t! E pyetur për dashurinë, këngëtarja shprehet se tani ka gjithçka që dëshiron të ketë në jetë!

Ajo ka folur hapur edhe për planet e saj për ta bërë Fernandon me një vëlla ose motër, dhe për të pasur shumë fëmijë në të ardhmen! “Pa diskutim që po kam qenë vajzë e vetme dhe e kam vuajtur këtë pjesë kështu që kam dëshirë që në jetën time të kem shumë fëmijë, kështu që në të ardhmen si dihet asnjëherë”!

“Ndihem e plotsuar dhe e lumtur për mua kjo është e rëndëishme një femër kur ndihet e lumtur dhe e plotësuar ka çdo gjë”. Çiljeta është përfolur për marrëdhënien e saj me futbollistin Alban Hoxha, madje dhe për kriza, por me sa duket paskan qenë fjalë të kota!