Këngëtarja Fjolla Morina ka vendosur që të pushojë para se të fillojë pushimet e saj Fjolla Morina e ka filluar këtë verë me projekte të reja por edhe me foto tepër se ksi.

Të tilla janë edhe fotot e saj të fundit ku Fjolla shihet se është në pushime në bregdet. Këngëtarja, e cila është nënë e dy vajzave, ka treguar se ende është në formë dhe se ka kthyer linjat e saj sek si pas lindjes.