Nga Edmond Arizaj

Sec ishte nje, qe punoi nja dy vjet si deputet liste, dhe sot kapte per gryke nje polic me uniforme, ne detyre.

Thjesht per kurreshtje pashe disa video, nje italiane, dy franceze, dy gjermane, dhe s’kishin te mbaruar amerikane (keto vendet e civilizuara pra, holandeze nuk gjeta) per raste te ngjashme…

Vetem pse tentonin ta preknin policin e ngrinin ne ajer personin dhe kush guxonte t’i bashkohej, e shtrinin ne toke, i vinin gjurin ne shpine, i lidhnin duart kryq, e prangosnin dhe zvarre e fusnin ne makine pa pjerdhur fare se kush ishte verdalle, qanin apo protestonin.

Se shteti, kur nuk mbron dot veten (uniformat e forces), si do mbroje mjeket, mesuesit, dhe me te dobetit?!