Enca është një nga këngëtaret e pëlqyera, kryesisht nga të rinjtë në tregun muzikor shqiptar.Ajo gjithashtu është një nga emrat më të ndjekur në rrjetet sociale ku edhe është tejet aktive.

Shpesh, ajo publikon fotografi dhe video të ndryshme nga jeta e saj e përditshme, ndërsa nuk mungojnë edhe ato provokuese.Në një fotografi të publikuar së fundmi, ajo shfaqet lakuriq nga vaska duke tymosur cigare.