Thuajse një vit më parë aktorja e njohur Eva Longoria solli në jetë fëmijën e saj të parë, djalin Santiago. Në postimet e saj të fundit me bikini ajo ka treguar se u është rikthyer formave të saj të mëparshme dhe duket spektakolare.

Prej dhjetorit ajo u dedikua që të kishte linjat e mëparshme dhe për këtë iu nënshtrua një plani fitness, që përfishin ushtrime crossfit si dhe yoga. Aktorja 44 vjeçare ka treguar më tepër detaje rreth jetës së saj për ta kthyer veten në formë.

Yoga, pilates, vrap, biçikletë, crossfit, ngritje peshash si dhe një kombinim i disa ushtrimeve të ndryshueshme, me qëllim tonifikimin e muskujve si dhe mbajtjen larg nga rrutina. Ajo që ka më tepër rëndësi është se aktorja e ka marrë me gjithë qetësine e mundshme procesin e transformimit duke pasur si qëllim parësor të shijojë në maksimom procesin e rritjes së vogëlushit.

‘I dhashë kohë trupit tim që të merrte veten pas lindjes. Sapo solla në jetë një fëmijë, prandaj nuk preferova të isha e ashpër me veten time.’ Ka thënë aktorja . ‘Shumë veta mendojnë se ka magji pas personave që sjellin veten në formë, në fakt e gjtiha është dietë dhe shumë ushtrime fizike.’ Ka pohuar Eva.