Ndoshta keni menduar që ata e kanë gjithçka perfekt në jetën e tyre dhe nuk mund t’u gjesh asnjë defekt. Por ja që e keni pasur gabim! Madje mund të themi që kur vjen puna tek veshjet Princ Harry nuk tregohet aq i kujdesshëm.

Fundjavën që kaloi Princ Harry së bashku me bashkëshorten e tij Meghan Markle u shfaqën të ftuar në dasmën e shokut të tij të fëmijërisë. Gjatë parakalimit në dasmë fansat kanë pikasur dhe fotografuar këpucët e Harryt që kishin një të çarë nga poshtë.

Reagimet kanë qenë të shumta pasi të njëjtat këpucë kishte veshur edhe në muajin prill.