OSHEE, për shkak të disa ndërhyrjeve që do të bëhen në rrjet në zonën e kryeqytetit, ka njoftuar se do të ketë ndërpreje energjie në datat 13 dhe 14 qershor.

Sipas njoftimit të OSHEE, ndërprerja e energjisë do të bëhet për shkak të rikonstruksionit të disa kabinave.

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 13-14 qershor do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Tiranë.