Një stjuardesë dhe e dashura e saj, të cilët po udhëtonin me autobus për në shtëpi, janë rra hur br utalisht nga një grup meshkujsh të cilët i kërkuan atyre të pu theshin për t’i argëtuar.

Ngjarja ka ndodhur në Londër, ndërsa në fotot e publikuara dy vajzat duken të mbuluara në gj ak.

Ata kanë treguar se u ulën në pjesën e pasme të autobusit, kur grupi i të rinjve filluan t’i shkonin nga mbrapa duke i kërkuar të pu theshin dhe të bënin a kte se ksuale para tyre.

“Ata filluan të silleshin si huliganë, duke kërkuar që ne të pu theshim apo të bënim veprime të tjera. Filluan të bërtisnin me të madh e që ne ishim le zbike dhe përshkruanin disa pozicione se kse. Në fillim, në përpjekje për t’i qetësuar gjërat fillova të bëja shaka, duke menduar se do të largoheshin, por ata filluan të na hidhnin para, duke na nga cmuar e më pas na go ditën”.