Anxhela Peristeri është një nga zërat më të dashur për publikun shqiptar. Ajo së fundmi ka publikuar disa balada të njëpasnjëshme që u kanë rrëmbyer zemrat të gjithëve dhe që do të jenë pjesë të recitalit të saj.

E ftuar në emisionin “Trokit”, Anxhela ka treguar dy momente të sikletshme që i kanë ndodhur në skenë. Ajo tregoi që është rrëzuar dy herë dhë madje njërën herë i është hapur fustani keq fare.

“Jam rrëzuar dy herë në skenë në Greqi. Një herë duke kënduar dhe mu hap fustani komplet me pamje nga orkestra. Një herë duke zbritur shkallët dhe u vrava shumë,”-tha Peristeri.