Dimri është sezoni i vërtetë i se ksit, kohë e përqafimeve të ngrohta, se ksi para stufës së zjarrit dhe nxehja me një gotë verë të nxehtë.

Stina e verës është periudhë e djegies së lëkurës, çorapeve dhe sandaleve.

Ja disa arsye se përse se ksi gjatë stinës së verës mund të jetë më i keqi nga të gjitha stinët:

* Se ksi gjatë stinës së verës është i keq sepse nuk ka ndonjë gjë si zhveshja e ngadaltë dhe se ksi, pasi që rrobat e verës zhvishen lehtë nga trupi, ndryshe nga ato të dimrit.

* Askush nuk mban erë të mirë gjatë një dite të nxehtë me diell.

* Në fakt, është shumë moti i nxehtë dhe kontakti njerëzor nuk mund të sjell ndjesi aq të mirë

* Dita është shumë e ndritshme dhe seksi gjithmonë është më tërheqës nën praninë e errësirës.

* Nuk mund të bëni se ks nën çarçafë pasi që është shumë nxehtë.

* Keni lëkurë të djegur nga dielli dhe çdo prekje ju shkakton dhimbje.