Ka disa gjëra që nuk duhet t’ia thoni partnerit tuaj edhe pse sinqeriteti është një pjesë shumë e rëndësishme për një marrëdhënie. Më poshtë njihuni me 10 sekretet që s’duhet t’ia thoni partnerit:

Shoku i tij është shumë simpatik.Ti ke kontrolluar ex-in e tij në Facebook.Seksin që e doje me të e ke përjetuar me ex-in tënd.U shtire për orgazmën.Penisi i tij nuk është më i madhi që ke parë.Ti e urren shokun e tij të ngushtë.Ti nuk ja dhe numrin e telefonit, atij djalit që të pëlqeu shumë.Seksin më të mirë e ke përjetuar me tëTi i urren prindërit e tij.Ti e urren T-shirtin e tij të preferuar.