Monika Kryemadhi e ka patur të pamundur të mbajë fjalën që i dha të bijës në 20-vjetorin e saj. Dukshëm i ka premtuar që nuk do të postojë asnjë fjalë në rrjetet sociale, por nuk ja ka dalë.

Me sa duket dashuria e fortë nuk e ka lejuar ta mbajë e vetme gëzimin, por ka postuar nje dedikim ne instagramin e saj.

Të dhashë fjalën që nuk do shkruaja asnjë fjalë. Por ja që 20 vitet që kanë kaluar lanë shenjë të pashlyer tek unë.

Teksa të shoh që rritesh uroj me zemër që Zoti të të plotësojë çdo dëshirë! Dëgjoftë dhe plotësoftë nga pak edhe urimet e mia për ty.

20 vite nuk kanë mjaftuar ende për të të thënë sa të dua, e ndoshta as 120 të tjerë nuk do të mjaftojnë për të të treguar sa me fat jam që jam nëna jote!