Juventusi dhe Manchester City duket se janë ekipet favorite për të nënshkruar me lojtarin e Benfikës, Joao Feliks. Futbollisti i ri portugez shpërtheu në skenë këtë sezon, me një seri paraqitjesh të shkëlqyer dhe ka tërhequr vëmendjen e klubeve më të mira në Evropë.

Juventusi dhe Manchester City janë janë favoritët, por Manchester Unatid, PSG dhe Barcelona janë gjithashtu destinacione të mundshme për portugezin. S

asaj që është raportuar nga “The Mirror”, drejtuesit e Benficës janë të gatshëm të lënë Joao Feliks të largohet nga klubi, por vetëm nëse klauzola e tij paguhet.