Ministri Gjerman Roth ka dhënë ditën e sotme një intervistë për DW në lidhje me aktualitetin politik në vend dhe opozitën. I pyetur nga gazetari i DW Ministri Roth ka folur edhe për përshtypjet e tij për Ministrin e Punëve të Jashtme në detyrë Gent Cakaj. Ndër të tjera Roth u shpreh se Cakaj është një politikan shumë profesional dhe shumë kompetent në biseda. Lexo.al/