Në kuadër të turit të llogaridhënies, kryeministri Edi Rama ka vizituar sot qytetin e Fierit.

Si në çdo takim të këtij lloji, militantë të Partisë Demokratike reagojnë me pankarta dhe thirrje ndaj kryeministrit.

E njëjta situatë u përsërit ditën e sotme në Fier. Mirëpo Rama i mori me mjaft sportivitet thirrjet pompoze të militantëve demokratë duke u ngritur atyre 2 gishtat. /G.Gj/Lexo.al/