Seksi i stilit kauboj është ai gjatë të cilit femra qëndron në pozicionin sipër mashkullit. Por ai ka disa teknika të veçanta, që femrat duhet ti ushtrojnë për ta kthyer në magji të vërtetë:

Ndryshoni ritmin
Seks nuk është e thënë të jetë garë vrapimi, andaj është e dëshirueshme që për kënaqësinë më të madhe të ndryshoni shpejtësinë me të cilën do të lëvizni, mirëpo edhe thellësinë e penetrimit. Gjithashtu, mund të bëni lëvizje rrethore të kofshëve në vend se t’i lëvizni lart-poshtë.

Luani me njëri tjetrin

Nëse keni dëshirë për pak “lojë”, provoni t’ia lidhni nyjat partnerit apo t’ia lidhni sytë, në mënyrë që të mos dijë se çka po bëni.

Kënaquni
Me njërën dorë përkëdhelni gjoksin, tjetrën përdoreni të stimuloni klitorisin. Partnerit tuaj nuk do t’i pengojë kur do ta injoronit pak, derisa mund të kënaqet me atë pamje.

Shikimi seksi
Për të shtuar intimitetin, shikojeni drejt në sy dhe mos e shmangni shikimin. Studimet sugjerojnë që ky lloj kontakti i plotëson edhe nevojat emotive edhe ato fizike.

Shtrijuni në gjoksin e tij
Shikojeni këtë si kthesë të vogël në këtë pozë seksi. Jo vetëm që do jetë më afër me njërën dorë, por edhe fërkimi i sisëve tuaja me gjoksin e tij vetëm sa do të shtojë përvojën për të dy.j.j