Janë disa mënyra me anë të së cilave mund që së paku të reduktoni problemet që ua sjellin çështjet e parave. Shikoni përmes disa pikave të shkurtrave se si mund t’i ndihmoni vetes: Përballuni me faktet- Duke mos qenë i sigurt për shtrirjen e problemit të rrjedhës së parasë do të ushqehet vetëm ankthi juaj

Krijoni një buxhet të juajin Kërkoni ndihmë nëse keni nevojë Nëse borxhet dhe pagesat e tjera janë shumë të mëdha për t’u marrë me to merrni ndihmë. Kurseni paratë në një kacë