Seksi ofron përparësi të shumta mendore dhe psikike, mirëpo për çka më së shumti lakmojnë meshkujt dhe femrat kur është fjala për aksionin në shtrat?

Nëse duhet t’u besojmë hulumtimeve, meshkujt dëshirojnë që të heqin qafe problemin e ejakulimit të parakohshëm, ndërkaq femrat dëshirojnë që seksi t’u zgjasë së më shumë.Besojmë se është koha e duhur për detyrën e shtëpisë edhe për ju, edhe për partnerin tuaj. Nëpërmjet disa këshillave të shkurtra, por të dobishme, – zgjojeni epshin e fjetur.

Vikendi është kohë ideale, mirëpo po qe se e keni rezervuar për një milion obligimesh, atëherë le të jetë një ditë tjetër kur të dytë të ktheheni më herët nga puna dhe të hidheni në aksion.

Para se të filloni “aksionin”, blini ndërresa të brendshme ngjyrë të zezë seksi apo ngjyrë të zjarrtë të kuqe.

Gjithashtu, planifikoni që dita të jetë pa televizor, pa internetin, por edhe pa të gjithë “vjedhësit” e tjerë të pasionit dhe energjisë.j.j