Meghan Markle dhe Princ Harry do të bëhen prindër për herë të parë në muajin prill. Dyshja e kanë zbuluar kohën që do të bëhen prindër për herë të parë gjatë një vizite në qytetin Birkenhead.

“Kur dikush e pyeti për këtë gjë, Dukesha vendosi dorën tek barku duke thënë se tashmë ajo është plot 6-muajshe shtatzënë dhe lindja e fëmijës do bëhet në prill,”- shkruan “Daily mail”.

Përsa i përket gjinisë së fëmijës Meghan ka thënë se mendon që do lindë një vajzë, por që gjithsesi nuk ka dëshirë ta zbulojë. Do të jetë një surprizë për të gjithë!