Megan Markle festoi ditëlindjen e 37-të këtë javë duke pranuar urime e dhurata të shumta.

Por, protokolli thotë se ajo duhet që të kthejë prapa dhuratat që kanë kushtuar më shumë se 150 paund.

Gjithnjë sipas protokollit, Megan ka të drejt të mbajë vetëm libra, lule e dhurata.

Dukesha mund të mbajë dhurata solide, jo të shtrenjta dhe nuk duhet të pranojë dhurata që janë dhënë më parë për dikë tjetër.