Këngëtarja dhe biznesmenia, Rezarta Shkurta ka vendosur që ditën e sotme të bëjë një intervistë duke iu përgjigjur pyetjeve të fansave në Instagram. Një prej personave që i ka shkruar Rezartës ishte pikërisht bashkëshorti i saj Ermal Hoxha i cili i ka bërë një kompliment.

Rezarta është vënë në siklet dhe i ka shkruar Ermalit: “Hahaha Ermal mos ma prish intervistën time serioze, më skuqe”.