Faleminderit per gjithcka!
Jeten, edukimin, kujdesin,
merakun, gezimin, te gjitha!

Nuk ka si ju!
Shendet e jete per vete,
me ne te gjithe me ju!

Si ju,
per cdo grua e vajze, nene a moter, bije,
kudo qe te jete, ne te mire e veshtiresi,
ne paqe e ne hall me burra qe kurre si deshen,
as si bashkeshorte e as si femije,
nuk i gezuan, i harruan e i dhunuan,
i shane e i fyen ne pazarin e urrejtjes,
vjetersise qe perhere i konsideroi placke e prone e kurre qeniet me te mira humane mbi dhe!

Bashkëngjitur me një foto pranë nënës së tij, zv.kryeminstri Erion Braçe ka një mesazh të fortë për ata burra (që kurrë si deshën gratë e tyre, që i dhunuan e i harruan, i shanë e i fyen në pazarin e urrejtjes): Si gratë nuk ka!