Agjenti i pasurive të paluajtshme Diane Chung ka ngritur një padi kundër kompanisë pasi telefoni i saj Samsung Galaxy X i ka shpërthyer në çantë.

Në padi thuhet se Chung ndodhej në ashensor kur dëgjoi një fishkëllimë dhe më pas vërejti tym të trashë duke dalur nga çanta.

Më pas një kalimtar i vuri ujë çantës për ta ndalur zjarrin që kaploi telefonin Galaxy X.

Samsung e ka marrë seriozisht këtë rast dhe është duke shikuar të gjitha mundësitë që kanë shpier në kalljen e telefonit të tyre.