Laboratori sekret i Facebook ku zhvillonte pajisjet e reja dhe hulumtimet e saj nuk ekziston më. Kjo pasi që kompania gjigante e ka mbyllur atë. Laboratori quhej “Buliding 8” dhe ishte hapur në vitin 2016.

Në këtë laborator u dhanë shumë miliona për të zhvilluar ende misionin e Facebook, për t’u lidhur ende më shumë me botën. Përkundër që është mbyllur, projektet e mbetura në këtë laborator do të vazhdojnë.