Mbi 45 mijë udhëtarë me 8.825 autovetura kanë preferuar lundrimin me tragete gjatë muajit tetor të këtij viti.

Autoritetit Portual Durrës bën të ditur se gjatë muajit që lamë pas tragetet kanë transportuar gjithashtu edhe 6.634 kamionë dhe trajlera me mallrat e ndryshme.

Ndërkaq, numri i autoveturave që transportohen me tragete drejt Durrësit është më i madh se sa ai i këtyre mjeteve në largim nga porti